Ter Braak Architecten is een all-round architectenbureau, dat met passie en plezier ontwerpen maakt en realiseert.

Met een enthousiast team wordt gewerkt aan een divers opdrachtenpakket, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van verbouwingen tot herbestemmingen.

Onze ontwerpvisie is er op gericht om per opgave een uniek ontwerp te maken dat afgestemd is op omgeving, opdrachtgever, financiële haalbaarheid en techniek, met als doel om 'meer' te realiseren. Locatie en het gewenste programma zijn telkens anders en vragen om een eigen planconcept en identiteit. Het resultaat hiervan is dat steeds nieuwe en onverwachte oplossingen worden gevonden voor ruimtelijke vraagstukken.

Van ontwerp tot oplevering

Naast het creatieve ontwerp, hebben wij de ervaring en capaciteit om bouwprojecten technisch uit te werken en te begeleiden tot en met de oplevering. Wij hechten aan een goede afwerking en detaillering van de gebouwen, met als doel een esthetisch en technisch hoogwaardig gebouw te maken.

Met onze visie en deskundigheid bieden wij de opdrachtgever een veelomvattend dienstenpakket, teneinde zijn opgave en ‘meer’ te vertalen naar inspirerende projecten.

Over Ter Braak Architecten

Ter Braak Architecten is een all-round architectenbureau, dat met passie en plezier ontwerpen maakt en realiseert. Vanuit Utrecht ontwerpen wij met een enthousiast team projecten voor particulieren, instellingen en bedrijven. Onze ontwerpen kenmerken zich door inspiratie, functionaliteit en duurzaamheid.

Lees Meer