Contactinformatie

Ter Braak Architecten BV
Oudegracht 37
3511 AC Utrecht
030 2931050

Kamer van Koophandel Utrecht 30226038
Stichting Bureau Architectenregister 1.930309.001

Voor de honorering van opdrachten hanteren wij voor professionele opdrachtgevers de DNR 2011 en voor particuliere opdrachtgevers de CR 2013.


Vacatures en Stages

Vacature: BIM Modelleur Autodesk Revit, met doorgroei mogelijkheid naar projectleider. Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega om ons team te versterken. Heb jij een afgeronde HBO bouwkunde opleiding, enkele jaren ervaring met Revit, een een passie voor architectuur en bouwen, neem dan contact met ons op.

Stageplaats: Ter Braak Architecten heeft stageplaatsen voor studenten HBO en WO . Stageverzoeken en open sollicitaties voorzien van een uitgebreid CV, en een beknopt portfolio met het afstudeerproject en/of recent werk richten aan M.L.M. ter Braak.

Over Ter Braak Architecten

Ter Braak Architecten is een all-round architectenbureau, dat met passie en plezier ontwerpen maakt en realiseert. Vanuit Utrecht ontwerpen wij met een enthousiast team projecten voor particulieren, instellingen en bedrijven. Onze ontwerpen kenmerken zich door inspiratie, functionaliteit en duurzaamheid.

Lees Meer