01/02/2018

Uitvoering 27 seniorenappartementen te Vianen gestart

Afgelopen december is gestart met de bouw van de 27 seniorenappartementen in de wijk Helsdingen in Vianen. In opdracht van woningbouwvereniging Lekstede Wonen is door Ter Braak Architecten een appartementencomplex ontworpen met als doelgroep senioren. De driekamerappartementen hebben woonoppervlakten variërend van 70 tot 80 m². Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een inpandige berging. De appartementen krijgen een buitenruimte in de vorm van een tuin of een balkon.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid voor senioren, en het toenemende gebruik van de scootmobiel. De bewoners krijgen de beschikking over een eigen opstelplaats in het appartement.

Bouwbedrijf J. van Daalen uit Gorinchem verwacht het project in het 4e kwartaal van dit jaar op te leveren. Inmiddels is begonnen met het lijmwerk van de kalkzandsteen wanden, en worden de eerste verdiepingsvloeren gelegd.


Over Ter Braak Architecten

Ter Braak Architecten is een all-round architectenbureau, dat met passie en plezier ontwerpen maakt en realiseert. Vanuit Utrecht ontwerpen wij met een enthousiast team projecten voor particulieren, instellingen en bedrijven. Onze ontwerpen kenmerken zich door inspiratie, functionaliteit en duurzaamheid.

Lees Meer