02/03/2023

Mediant GGZ 2e fase opgeleverd

Afgelopen week is de 2e fase van de renovatie van Huis 3 van Mediant GGZ opgeleverd. Tijdens deze fase is de afdeling Beekzijde volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Belangrijk bij deze renovatie waren het realiseren van individueel sanitair bij elke slaapkamer. Daarnaast zijn de woonkamers vergroot, en is alles opnieuw afgewerkt. Ter Braak Architecten is verantwoordelijk voor het bouwkundig ontwerp van de renovatie, maar heeft ook het interieurontwerp verzorgd.
Deze week vindt ook de verhuizing plaats, en zullen de eerste cliënten gebruik gaan maken van hun nieuwe onderkomen. Aansluitend wordt gestart met fase 3 van de renovatie. Nu wordt de afdeling Boszijde gerenoveerd. Naar verwachting zal de oplevering hiervan in het 4e kwartaal van 2023 plaatsvinden.


Over Ter Braak Architecten

Ter Braak Architecten is een all-round architectenbureau, dat met passie en plezier ontwerpen maakt en realiseert. Vanuit Utrecht ontwerpen wij met een enthousiast team projecten voor particulieren, instellingen en bedrijven. Onze ontwerpen kenmerken zich door inspiratie, functionaliteit en duurzaamheid.

Lees Meer