20/05/2020

Bedrijfshuisvesting Leiden opgeleverd

In opdracht van PIKE vastgoed uit Utrecht is door ons een ontwerp gemaakt voor een kleinschalig bedrijvencentrum in Leiden. Op het voormalige Groenoordterrein, tegenover een woonwijk zijn 34 bedrijfsruimten ontworpen geschikt voor divers gebruik. De bedrijfsruimten aan de voorzijde zijn door de extraverte uitstraling en brede bestemmingsmogelijkheden geschikt voor showroom, praktijkruimte, sportschool of dienstverlenende bedrijven. Aan het afsluitbare binnenterrein zijn de kleinere bedrijfsruimten gesitueerd.

Het project is in onlangs opgeleverd, en gefotografeerd door Norbert Waalboer. De schaal en uitstraling van het project past perfect bij de tegenoverliggende woonwijk. De gemeente Leiden gaf aan dit project te zien als een goed voorbeeld voor andere ontwikkelingen.


Over Ter Braak Architecten

Ter Braak Architecten is een all-round architectenbureau, dat met passie en plezier ontwerpen maakt en realiseert. Vanuit Utrecht ontwerpen wij met een enthousiast team projecten voor particulieren, instellingen en bedrijven. Onze ontwerpen kenmerken zich door inspiratie, functionaliteit en duurzaamheid.

Lees Meer